fbpx

Intervju med Kongsvinger avis

CoverfotoBlogg-27

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I dag hadde jeg et intervju med MittKongsvinger. Utrolig hyggelig intervju, og synes det er hyggelig at litt flere på de traktene kan få en liten oppdatering på hva som skjer i Miss Norway konkurransen. 


Det var Mats som intervjuet meg, og han fikk meg til å føle meg veldig hørt. Han spurte gode oppfølgingsspørsmål og hørte på det jeg hadde å fortelle. Han var også veldig interessert i mine hjertesaker og veldedigheten jeg driver med. Synes det er veldig fint å få spred engasjementet mitt i pressen, da kan jeg nå ut til flere og mulig helpe noen med å fine bedre løsninger for å være mer bærkraftig eller inpirasjon til hvordan å starte som frivillig. 

MittKongsvinger er en uavhening avis som skriver om alt som skjer i området. Håper folk på Kongsvinger vil sette pris på en liten oppdattering fra meg om hva som skjer i denne konkurransen. 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Mamma er på sykehuset...
En tanke med en venn
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på