Intervju med TV Østfold

byavisa

Foto: Michael Karlgren

Forrige uke var jeg i Fredrikstad, hvor jeg hadde et intervju med programmet RETT PÅ, på tv Østfold. Det er til vanlig 4 gjester under hvert program, men grunnet sykdom ble det ikke det nå. Intervjuet er nå lagt ut på tv Østfold sin youtube kanal.

Jeg syntes intervjuet gikk greit til tross for at det var noen vriene spørsmål, og at det var masse kameraer med fokus på meg. Det er klart at jeg var litt nervøs, og kanskje ikke helt visste hva jeg skulle svare på alle spørsmål som blir stilt, men alt i alt føler jeg det gikk fint. Jeg er takknemlig for muligheten, og det å være på tv er jo god trening. Det er nok en vanesak, det å bli vandt til både å bli intervjuet, men også det å se og høre seg selv på tv.

 

Når jeg ser gjennom intervjuet så er det helt klart at jeg kunne svart annerledes på noen spørsmål som ble stilt, men det ble et positivt intervju, og det er jeg glad for! Hele intervjuet kan ses her

 

Kunne du og din bedrift tenkt deg å bli min samarbeidspartner i konkurransen? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. :) 

Gi stjerner til dette innlegget:
Nytt Intervju - Adresseavisen!
Til dere som jobber hardest av oss alle
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på