fbpx

Jeg ble intervjuet av Sandnesposten, og kom på trykk(!!)

Heia!♥

For noen dager siden var jeg så heldig at jeg fikk ble intervjuet av flinkeste Trine fra Sandnesposten. Vi snakket både om hjertesaken min som er mobbing, og om min deltagelse i Miss Norway. Det var en fin samtale vi hadde sammen, og hun tok utgangspunkt i artikkelen min om min mobbe historie som hun leste på Aftenbladet. Artikkelen fra Aftenbladet finner du  her. Jeg er takknemlig for at jeg fikk snakke mer om både min hjertesak, og om at jeg er med på Missekonkurransen i 2021.Jeg ble utrolig rørt og glad over å se at det er 2300 mennesker som har lest det, og jeg har fått masse fine tilbakemeldinger av både folk jeg kjenner, bekjente og ukjente. Jeg legger til et lite glimt av intervjuet her, og håper dere tar dere tid til å lese gjennom det! Hele intervjuet finner dere her

Lenger inn i artikkelen forteller jeg om min deltagelse i Miss Norway, samt hvordan det føles å ha meldt seg på. Håper alle får en fin dag videre! Følg gjerne med på Instagram og Facebook profilen min for å følge med videre. Begge profilene finner du her:

Instagram

Facebook

Silje

Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager!...
Mitt første avis intervju - les om hvorfor mamma h...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på