fbpx

Jeg bodde med en rusmisbruker

CoverfotoBlogg-16

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Sist uke var jeg hos Marita stiftelsen på Gjøvik som jeg har skrevet litt om i dette blogginnlegget. I går kom avisartikkelen om hvorfor jeg engasjerer med i frivillighet for mennesker som har slit med rus. 

Du finner artikkelen her.

Når jeg flyttet til Gjølvik bodde jeg i en leilighet med 4 andre. Vi bodde i Vingården i Gjøvik, som er kjent for å ha en del mennekser med rudproblemer har jeg lært i etter tid. Alle som bodde i leiligheten var studenter untatt en person. Han hadde full jobb og hadde egentlig ting på stell. Han hadde kommet seg ut av rusen og vi ble veldig gode venner. 

Kjæresten min var på utveksling i Korea når jeg bodde der, og denne personen ble en nær venn i den perioden. Vi han sammen nesten hver dag og han passa på meg når jeg var syk. Han ble en slags farsfigur, da han var over 50 år.

Etter å ha bodd sammen nesten ett år, skjedde det dessverre noe i livet hans. Han havnet tilbake i rusen, ufrivilig også. Han hadde blitt dopet av noen "venner"... 

Denne episoden med rus, ødela han. Etter det ble han manisk og klarte ikke å forstå virkeligheten. Han var i psykose og det er han dessverre enda. Dette er nå 2 år siden, og han er enda ikke tilbake til slik han var. Han har fått hjelp, men min venn er ikke å kjenne igjen.

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

Slik får du silkemyk hud
Norges eneste hund av sitt slag

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på