Jeg elsker jobben min

Sist Mandag brukte jeg dagen min på jobb. For tiden jobber jeg en del som modell og som pasientportør på sykehuset her i Trondheim. Og jeg trives så utrolig godt begge plassene.

På mandag gjorde jeg førstnevnte, jobbet som modell. Her gikk jeg catwalk for et merke med hårprodukter. På søndag fikset de håret mitt. Jeg fikk bleiket det, og ble endelig blond igjen. Noe jeg er utrolig takknemlig for, da jeg trives best som blond. På Mandag, ble jeg og de andre modellene sminket og stylet, før vi senere på kvelden gikk på catwalken. Jeg elsker slike oppdrag, da jeg alltid blir kjent med nye folk, noe som er kjempegøy! 

Jeg setter så stor pris på at jeg får jobbe med noe jeg liker så utrolig godt, og jeg gleder meg allerede til neste gang. Heldigvis blir det mye gåing i hæler og kjoler nå som jeg er med i Miss Norway. Har nå bestilt meg 12 cm høye hæler som jeg venter på i posten. Jeg er jo ganske høy fra før av, så jeg eier faktisk ingen sko over 10 cm. Men om dere skulle se ei jente på 190cm gå nedover gatene i Trondheim, så vet dere hvem det er, haha. Er kun Amanda i meget høye hæler.

Tenkte også at jeg i dette innlegget kunne inkludere mine sosiale medier om dere vil følge meg der. Jeg er ganske aktiv på Instagram, og har også nå laget en facebookside hvor du også kan se oppdateringer om konkurransen. 

Du kommer til facebooksiden min om du trykker HER.
For å se Instagramprofilen min kan du trykke HER(AMANDABEIEN)

Jeg ønsker dere en flott søndagskveld og håper alle har hatt en fin helg!

Hva jobber du med?
Klem fra Amanda


Gi stjerner til dette innlegget:
Kom i avisen! Men ble det her riktig skrevet?
Hvem er jeg?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på