fbpx

Jeg er på forsiden i Extraavisen!

Heisann!♥

For noen dager siden var jeg så heldig at jeg ble kontaktet av flinkeste Daniel som er journalist i Extraavisen, han hadde et ønske om å intervjue meg. Vi pratet blant annet mye om min deltakelse i Miss Norway, og om hjertesaken min som er mobbing. I dag ble artikkelen publisert, og jeg er utrolig fornøyd med hvordan den ble! Jeg var til og med så heldig at jeg fikk være på forsiden(!!) Jeg håper at jeg når frem til så mange som mulig med mitt budskap, og at dette resulterer i at flere tør å prate høyt om det. For å lese hele artikkelen kan du trykke på denne linken her

 

 

Dersom du ønsker å sponse meg, nøl ikke med å ta kontakt: 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram

Facebook

Varme klemmer, Silje♥

 

Slik har du kanskje ikke sett brokkoli før!
Kaotiske tanker rundt det å elske seg selv
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på