fbpx

Jeg har utsatt til neste år

Jeg har utsatt til neste år

Foto: Åge Pettersen

 

Hei! siden jeg var i militære midt under starten av en ny sesong med Miss Universe, så ble det bare ekstra mye å tenke på! Å derfor mye jeg ikke fikk gjort, ettersom jeg var i militære. Jeg hadde veldig lyst å klare alt, men valgte heller å kunne bli med neste år. Derfor er jeg satt som semifinalist i 2016 å da vil jeg kunne gi 110% å ikke bare halveis. Det er mere jobb enn hva folk tror, sponsorer skal skaffes, fotoshooter, arbeid, kurser i showwalk jeg gikk glipp av så sånn ble det. Jeg gleder meg til neste år! kommer uansett til å blogge her, å forberede meg mye. 

Ellers har jeg det bra! førstegangstjenesten er fullført å det er jeg stolt over å ha vært igjennom, for ett fantastisk år det har vært! Sommern nærmer seg, å det skal bli så bra å ha en sommer hjemme på sørlandet, i motsetning til ifjor da jeg var i militære. 

Jeg gleder meg til å følge med på de vakre finalistene som er i finalen av miss universe norway i år, det skal bli spennende å ikke minst å se hvem som vinner ! er imponert å synest jentene virkelig gjør en bra jobb! 

Å for å ha sagt det, så er det nok mange der ute som misforstår det å være med i denne konkurransen! vi skal ikke være "glamour modell" de typiske man ser på forsiden av FHM osv.

Jeg anbefaler alle å ta en titt på presentasjonsvideoen av  Martine Rødseth! den er så bra synest jeg, å hun får virkelig frem miss universe på en bra måte, ta en titt her : 

 https://www.youtube.com/watch?v=oEbL9IyDt94[embed=videolink]{"video":"

Vil du ha prinsesse hår?
Mine tanker om finaleplass
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på