fbpx

"Man kan være vakker uten å være tynn"

I går hadde jeg et intervju med Sandefjords blad og det var utrolig spennende, og ganske skummelt. Hun som intervjuet meg var utrolig hyggelig og imøtekommende. Jeg følte sommerfuglene i magen under intervjuet og følte meg levende. På en annen siden var det som ordene kom til meg og nervøsiteten ble borte. Jeg tror dette kommer at jeg har lært meg å kontrollere nervene under press. Dette har jeg lært gjennom mage år i kor og som utøvende sanger. Idag kom saken ut på e- avis og i morgen kommer den ut på papiravis. Dagens overraskelse derimot var at saken ikke bare ble lagt ut på Sb.no, men også  Tønsberg Blad og ØstlandsPosten. Dette varmer hjertet mitt. Det er kjempe interessant at de syns saken min var såpas interessant. 

 

Lenker til sb. no og Østlandsposten:

: https://www.sb.no/nyheter/missekaring/sandefjord/som-liten-ble-hun-mobbet-for-vekten-sin-na-er-synne-21-miss-norway-kandidat-man-kan-vare-vakker-uten-a-vare-tynn/s/5-73-1001083, from Sandefjord local paper. 09.10.2019

 https://www.op.no/sandefjord/missekaring/vestfold/som-liten-ble-hun-mobbet-for-vekten-sin-na-er-synne-21-miss-norway-kandidat-man-kan-vare-vakker-uten-a-vare-tynn/s/5-36-832235 - from Østladsporten/Larvik local paper, 09.10.2019.

Samarbeid med lokal fotograf
Bli kjent med meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på