fbpx

Kjapp oppdatering

Kjapp oppdatering

Hei, alle sammen!
Nå har det gått en stund siden sist, og jeg tenkte bare å gi dere en kjapp oppdatering.

Jeg har vært på min første photoshoot i studio! Det var utrolig gøy, nytt og lærerikt. Jeg kommer til å dele bildene med dere etterhvert, og akkurat nå driver jeg å planlegger min neste photoshoot.Det kreves mye planlegging i forveien, både i forhold til antrekk og sted – men også når det kommer til inspirasjon! Jeg synes det er gøy å finne frem bilder man ønsker å gjenskape, men det som er mest krevende er å øve på posene foran speilet! Haha. Noen ganger skulle jeg ønske at det kunne vært ett stort speil bak kameraet, slik at jeg kunne se meg selv og rette på «feilene.»

Ellers kommer jeg til å fortsette opplæringen hos Dyrebeskyttelsen, og ser frem til å møte pusene igjen! <3


Lars Monsen <3

Jeg har også prøvd å forberede meg mest mulig til catwalk kurset, men må innrømme at jeg enda føler meg som bambi på glattisen i helene. Men som sagt, øvelse gjør mester så det er bare å fortsette å øve!

Da ønsker jeg dere alle en fin lørdag videre, også blogges vi igjen snart <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

En solfylt dag
Catwalk kurs og mange tanker.

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på