fbpx

Klar til i morgen!

Hei dere!

Nå sitter jeg i sofaen med litt tannbleking på meg for å gjøre den siste finishen til finaledagen i morgen! Tidligere i kveld så var vi på trening med Klara for å gå gjennom showet og koreografene i morgen! Meget spennende og gøy å se igjen alle sammen! Heldigvis fikk jeg fikset håret hos frisøren tidlig i dag, så nå er det mer likt meg og jeg kan senke skuldrene for nå er jeg klart til i morgen!

Håper dere har hatt en fin dag og start på helgen! Følg med på Instagram i morgen, for jeg blir nok mer sannsynlig å poste der i morgen enn her på bloggen, da vi har et ganske fullt skjema å følge!

Til slutt vil jeg takke alle som har fulgt meg og støttet meg gjennom denne reisen. Alle lesere, følgere, familie, venner og bekjente, medkonkurrenter, Miss Norway org., mentorer, fantastiske snille sponsorer, presse og journalister. Ikke minst alle de flotte menneskene jeg har fått gjøre veldedig arbeid sammen med! Dere er gull verdt ☀️

Ha en fin helg så lenge! ❤️

 

For samarbeid / For collaboration:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier / Follow me on social media:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

I kveld skjer det! Hva representerer antrekkene mi...
Hele reisen min oppsummert
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på