fbpx

Klar til i morgen!

Hei dere!

Nå sitter jeg i sofaen med litt tannbleking på meg for å gjøre den siste finishen til finaledagen i morgen! Tidligere i kveld så var vi på trening med Klara for å gå gjennom showet og koreografene i morgen! Meget spennende og gøy å se igjen alle sammen! Heldigvis fikk jeg fikset håret hos frisøren tidlig i dag, så nå er det mer likt meg og jeg kan senke skuldrene for nå er jeg klart til i morgen!

Håper dere har hatt en fin dag og start på helgen! Følg med på Instagram i morgen, for jeg blir nok mer sannsynlig å poste der i morgen enn her på bloggen, da vi har et ganske fullt skjema å følge!

Til slutt vil jeg takke alle som har fulgt meg og støttet meg gjennom denne reisen. Alle lesere, følgere, familie, venner og bekjente, medkonkurrenter, Miss Norway org., mentorer, fantastiske snille sponsorer, presse og journalister. Ikke minst alle de flotte menneskene jeg har fått gjøre veldedig arbeid sammen med! Dere er gull verdt ☀️

Ha en fin helg så lenge! ❤️

 

For samarbeid / For collaboration:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier / Follow me on social media:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

I kveld skjer det! Hva representerer antrekkene mi...
Hele reisen min oppsummert
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på