Krafttak mot kreft 2020

Mitt frivillige arbeid er gjennom Kreftforeningen i Trondheim. Jeg er så heldig å få være med på deres organisasjonsgruppe til Krafttak mot kreft 2020. I dag hadde vi vårt første møte, og det var utrolig gøy og lærerikt. Dette kommer til å bli kanonbra. De andre frivillige er utrolig hyggelige, så det var veldig gøy å bli kjent med dem.

Selve aksjonen kommer til å skje fra den 7. - 15. mars, men frem til det, så er det mye som må gjøres. Dette er faktisk den eneste innsamlingsaksjonen kreftforeningen har i året. Pengene som samles inn i 2020 skal gå til kreftforskning for å bidra til at flere overlever og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende. Tema er de typene kreft som få overlever. Til dags dato overlever syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. Lungekreft og bukspyttkjertelkreft er blant disse. To av ti overlever lungekreft og færre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft. Vi ønsker å endre denne alvorlige situasjonen.

Dette bilde ble tatt da jeg var russ i 2017. Det er rart hvor fort tiden går. 

Som nevnt i et tidligere innlegg, så er kampen mot kreft viktig for meg. Det er skremmende å tenke på at 1 av 3 får kreft. Vi må snu på disse tallene, og det kan vi gjøre sammen. Vi må forske videre. Vi må kjempe sammen. Det som er koselig med denne aksjonen er at russen som ofte får et dårlig bilde i media, nå kan få vist hvor bra mennesker de er. Jeg gleder meg til å jobbe med Russen 2020! 

 

Bildet er tatt av Johannes Solem Helgemo. Nydelig vinklet... Det er ikke det peneste jeg har vært på et bilde for å si det sånn. Men sånn er det noen ganger. Det var et superkoselig kurs. 

Ønsker du å samarbeide med meg?

Send mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: @synneliasen 

 

Presseoppslag
Søndagens bilder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på