fbpx

"Cooler than the red dress" .. Kunne ikke blitt mer fornøyd!

Hei!

Da var det tirsdagskveld allerede. Håper dere har hatt en fin dag! 

Jeg har fått tatt noen nye bilder igjen. Fikk nå samarbeidet med en helt fantastisk fotograf, makeup artist og stylist. Fikk prøve flere flotte kjoler. Denne røde kjolen på bildet under får meg faktisk til å tenke på sangen " Red Dress" av gruppen Sugababes. En gammel hit fra midt på 2000 tallet. 12 år gamle meg som var fan av de hadde fått stjerner i øynene over å se meg selv i denne. Hahah. Det er godt man får oppfylt noen av sine barndomsdrømmer. 

 

 Fotograf: Cate Cupid Photography   Stylist: Joannahairstylist.no

 Make Up Artist: Neringa Mickeviciute 

 

Så en fin tirsdag da altså. Hva er det som mangler denne tirsdagen da? Kun å besvare noen siste mail om samarbeid i og en videre rolig kveld med kjære og nære. Ofte finner jeg meg glad for at jeg har mine to hunder hos meg. Det er fint når de kan holde hverandre med selskap, og så kan de holde meg med selskap de gangene jeg trenger det. Nå med viruset som fortsatt herjer er det ekstra godt å ha de hos meg. Men det skal sies, det er ikke helt det samme som menneskekontakt. Selvfølgelig. Jeg er også glad for at denne konkurransen skaper flere sammenkomster og møter med mennesker. Både på photoshoot og gjennom veldedig arbeid. For det er noe som har manglet litt i hverdagen en god stund nå. Det er har blitt mer usosialt. For de fleste. Selv pleide jeg å jobbe mye før, hvor det også var sosialt. Det er en merkbar forskjell fra da til nå.

Jeg gleder meg veldig til å sette igang med mitt første veldedige prosjekt. Det skal bli både sosialt, trivelig og lærerikt. Nå skal jeg logge av, så blogges vi igjen!

 

For samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For fotografer/mua/etc.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Min instagram: Janeveroniica

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

 

Det værste skjedde
Ny nedstengning
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på