fbpx

Laget sommer utstilling

1

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Tirsdag 8. juni var både min søster og jeg hos Othildes thrifth shop for å hjelpe dem med å lage sommer utstilling i vinduet. Søstera mi, Alexandra, ville også bidra og jo fler jo bedre! Så hyggelig å gjøre dette sammen, det er noe jeg kan anbefale på det sterkeste. Ta med venner og familie å bidra i lokalmiljøet, hvorfor ikke være frivillig sammen?

Selv har jeg aldri jobbet i butikk eller med klær, så dette var en utrolig spennende og ny opplevelse. Første vi gjorde var å finne frem det vi trodde kunne passe av klær. Det vi skulle fokusere på var "Angie's sommer favoritter" og gjenspeile hva jeg ville brukt om sommeren. Det ble naturlige farger og lette klær. Noe inspirert av hva jeg har sett på gaten i Oslo, og annet so jeg bare elsker! Fant en helt utrolig flott 70talls kjole som hadde vært en drøm å danse inn i sommernetter med.

Videre når jeg tenker på sommer, tenker jeg ofte på bryllup. Hage - og landlig bryllup, så midten av vinduet er dedikert til et sommerlig bryllup. Til høyre har vi satt opp masse badetøy og prøvd å skape sommer følelse på stranda. Helt til venstre er det et mer casual utrykk, der vi har noen statement pices!

Dette var utrolig gøy, så jeg skal helt klart komme tilbake i løpet av sommeren og hjelpe til mer. Alex synes det var kjempegøy også, så det blir helt klart enda mer jobbing frivillig på Frelsesarmen Kongsvinger!

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Slik tar du vare på huden din i sommer
Forandring i planene

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på