fbpx

Intervju på Larisa Gabu Show

(Photo: Larisa Gabu show/ Stian Møller)

 

Intervju på Larisa Gabu Show!


Hei alle sammen! For noen uker siden ble jeg invitert på Larisa Gabu Show for andre gang, og det er som vanlig en fornøyelse å være gjest på showet hennes!

Vi pratet om opplevelsen før den store finaledagen, og tiden før, og hvordan preppen går nå mot reisen til Miss Universe. Nå er det ikke lenge til jeg reiser ned til El Salvador, og det er mye som skal ordnes. Men, jeg er utrolig heldig som har et sterkt team rundt meg, og får mye støtte på veien. 

Selv om jeg hadde Covid og ikke var helt i toppform, var det som vanlig en super opplevelse å bli intervjuet av Larisa. Larisa intervjuer også andre Misser fra Norge som skal ut i verden på forskjellige konkurranser - så sjekk henne ut på youtube for mer innblikk i "Misseverden"! 

Det Norske intervjuet er rett rundt hjørnet, men dere kan se det på engelsk her:

Stort smil, Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Den siste tiden, og Miss International i Tokyo!
Videoer til Miss World
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på