fbpx

Legger du nok vekt på jobb CV-en/søknaden din?

17.11.21

Det er en jobb å søke jobb!

Nylig har jeg fått æren til å hjelpe ei venninne i hennes jobbsøkerprosess!
Det tok ikke lang tid før hun ble invitert på jobbintervju! Det har vært full aktivitet fra hennes side, hun forstod raskt at det ikke skjer av seg selv å få en jobb, og at det er ingen som gjør søke-jobben for henne.


Det er en jobb å søke jobb! Men dersom du lager et prosjekt av jobbsøkerprossesen, en investering i DIN egen fremtid, så vil det bli mer motiverende, og det vil gi noen åpenbaringer! Du blir mer bevisst på feks. egen person, egenskaper, faglig kompetanse, hva du motiveres av, hvilke oppgaver du demotiveres av, hva slags leder du trenger/  ønsker å være, og hva som skal til for at du skal nå DINE mål!

Min venninne fikk positive tilbakemeldinger fra flere arbeidsgivere på både CV og søknad! Blant annet så de at hun hadde skreddersydd hennes presentasjon til stillingen hun søkte på. Akkurat det er det ikke mange som gjør! Og det er som regel årsaken til at mange ikke blir invitert til et intervju.. Det handler om å skille seg ut!


Det å "skreddersy" forteller bedriften at du har satt deg inn i oppgavene, du svarer til hva de etterspør, og du viser at du virkelig ønsker å jobbe for akkurat dem. Det er en av mange måter å vise din engasjement på, og det er noe av det viktigste arbeidsgivere ser etter. Du bør vise at du har lyst og er kvalifisert til å jobbe der! Ikke at «du bare må ha en jobb».


Som konklusjon så vil jeg si at du må legge like mye vekt på både CV og søknad, siden du ikke vet hva arbeidsgiveren liker å lese først. Her er det ingen fasit, siden arbeidsgivere har ulike prosedyrer! Og husk å skreddersy både CV-en og søknaden din! Vær original, skill deg ut!

 

JOBBER JEG?

Svaret er ja!

Jeg selv er ansatt hos Power Bjørkelangen og trives svært godt! 

Jobben gir meg en inntekt, men det er ikke det eneste positive jeg får ut av å være i jobb. Gjennom jobben min får jeg:

♥ lære nye ting og utvikle meg

♥ bli kjent med meg selv og hvordan jeg reagerer i ulike situasjoner

♥ en strukturert hverdag

♥ en følelse av at jeg bidrar og er til nytte

♥ bedre selvtillit

♥ en følelse av tilhørighet

♥ følelsen av at jeg fyller tiden med noe meningsfylt

Jeg er veldig glad i hjelpe mine kunder, og det å møte på nye kunder er utrolig spennende hver dag!

 

 

Bli kjent med meg
Julestemning i november med Chris Medina, Pernille...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på