fbpx

Lotteri for likhet

1

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Likhet mellom kjønnene burde være en selvfølge og derfor engasjerer jeg med i denne saken. Sammen med noen av mine sponsorer i Miss Norway 2021 vi laget et lotteri til intekt for Plan-Norge sitt fantastiske arbeid. Barn er fremtiden og alle barn skal ha like muligheter. De trenger oss for å få samme muligheter som alle andre. Disse barna kan utrette så mye om de hadde fått muligheten til det i stede for å kjempe for å overleve.

Ved å støtte saken blir du med i trekningen av ulike premier. Et lodd koster 10 kr, slik at 100 kr vil da være 10 lodd osv. Premien blir overlevert til vinnere etter lotteriet slutt eller sendt per post. Husk å legg med kontakt informasjon slik at du kan bli kontaktet om du vinner! 

For å være med i trekningen må du støtte saken med minimun 10 kr, men gjerne mer for å støtte Plan sitt arbeid. Det beløpet du ønsker å støtte med delt på 10 og du veit hvor mange lodd du har (10 kr = ett lodd)

Klikk her for å "kjøpe" du lodd

Lenken over tar deg til innsamligssiden jeg har laget hos Plan Norge. Dette ble den beste løsningen for å ha et lotteri.

Premier

Premiene er sponset av noen av mine sponsorer, men om du vil støtte saken med en premie i lotteriet, ta kontakt med meg på instagram @angiecdk eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

- Hårklipp hos M Style Frisør (verdi 610kr)
Vita Biosa helse drikker og forskjellige isteer (verdi 840 kr)
- Forundingspakke fra Toten Treningssenter og DekkTeam Skarnes (verdi 300kr)
- Dermicalogica produkter, toalettmappe og rensebørste fra Friske Fjes (verdi 800kr)
- Flere premier kommer....

God gammel basar

I helga hadde jeg et lite utsalgsbord nederst i hagan. Forbi der jeg bor på Gjøvik går det folk på tur hver 5 minutt på søndager med fint vær. Serverte litt saft og hjemmelaget karameller til de som ville støtte saken og kjøpe lodd i lotteriet. Det kom dessverre ikke like mange forbi denne søndagen som det pleier, men koselig var det uansett. Håper uansett at litt fine premier kan lokke frem til penger til den gode saken! 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

Hente finalekjolen!
Monday Makeup by Mary Kay

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på