fbpx

Løvetann

CoverfotoBlogg---2021-05-24T155250.127

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Var du klarer over at løvetannen som vokser i hagen din er spiselig? Hele løvetannen er faktisk spiselig. I Norge har vi mange planter som folk flest ikke vet at de kan spise eller bruk til å lage forskjellig mat av. Ved å ta nytte av disse råvarene hjelper du miljøet ved å bruke lokale råvarer. Å det er helt gratis.


Du kan bruke bladene til løvetannen i salater helt rå. Bare ta de med deg inn og skyll av bladene i kaldt vann før du bruker de. Du kan helt fint bruke de hele. Som sagt er hele løvetannen spiselig så du kan bruke blomstene til å pynte toppen av salaten din, eller en kake eks. Du kan også sylte løvetannblomstene eller lage din egen løvetannte. Det er faktisk mulig å bruke løvetann som kaffe erstatning hvis du maler den opp først og tørker den. Noe som er helt magisk nå utover sommeren er å koke løvetannsirup som du kan bruke på isen din hele sommeren gjennom.

Har du brukt løvetannen i din hage til noen ting?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

Kvelden i kveld
Ting å være glad for

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på