fbpx

Kvinnedagen hos Røde Kors - Frivillig Arbeid -Semifinale!

IMG_706_20230308-211704_1

Hei!

I går fikk jeg være med på en veldig hyggelig markering av kvinnedagen sammen med Røde Kors. For en utrolig viktig dag kvinnedagen er. Jeg er veldig takknemlig for å være kvinne i Norge, men vi har virkelig en vei å gå enda. Kvinnehelse er uvurderlig. Kvinner er viktige, og kvinner fortjener å bli tatt på alvor. Det er det veldig viktig å snakke mer om.

Røde Kors i Florø har ukentlig en språkkafè, der alle som ønsker det kan komme for å trene på å snakke norsk, spille spill og bli kjent med nye mennesker. Du kan se mer om opplegget og flere bilder på Florø Frivillighetssentral sine Facebooksider.
Vi brukte kvelden på å snakke om hvordan kvinnedagen blir markert i ulike land. Her er det store forskjeller, noen land markerer dessverre ikke dagen, men andre land igjen har dagen som en fridag. Kanskje vi kunne blitt enda bedre på dette i Norge? 

Det var veldig hyggelig å få være med som frivillig på språkkafèen. Dette er en arena der en virkelig knytter en større tilhørighet i lokalsamfunnet. Dersom du ønsker å være frivillig oppfordrer jeg deg til å ta kontakt med din lokale Røde Kors! Det er veldig givende og Røde Kors er en utrolig fin organisasjon der en kan bidra på mange arenaer. 


Jeg vil også si tusen takk for all positiv oppmerksomhet jeg har fått rundt intervjuet mitt i Firdaposten! Det er utrolig gøy å se hvor mye engasjement det har skapt. Det gjør meg veldig glad å høre at mange kjenner seg igjen i sakene jeg fronter, og spesielt varmer det at andre velger å åpne seg om sine egne opplevelser med mobbing.
Du kan også finne artikkelen Firda og Sogn Avis, i tillegg til at den også er publisert i Firdaposten og Firda sin fysiske avis! 

For et par dager siden fikk vi resultatet av semifinaleuttaket, og jeg er veldig glad for å kunne si at jeg ble valgt ut som semifinalist! Nå som vi har gått inn i semifinalen, ser jeg frem til å jobbe enda mer med frivillig arbeid og sponsorer. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å jobbe med meg!

♥ Oda


Følg meg gjerne på instagram @odaendestad

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

10 ting du ikke viste om dysleksi
Hvordan er det å konkurrere Internasjonalt?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på