fbpx

Med i CanonDaily

CoverfotoBlogg-3

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I dag ble jeg oppmerksom på at CaononDaily har skrevet meg opp som en av deres favoritter i Miss Norway konkurransen. Jeg var ikke deres nr 1, det er bare utrolig hyggelig at de har tatt med meg på deres top 5. 

Gå til deres artikkel her.

Det er veldig gøy å se hvor stort kjønnhetskonkurranser er i utlandet. Har også blitt nevt flere ganger på instagram som en av noens favoritter; (lenke) og (lenke). Det er mye mer akseptert og en mye større del av kulturen til andre land, enn i Norge. Skjønnhetskonkurranser har dessverre fått et dårlig rykte her til lands, men selv håper jeg at jeg har klart gjennom perioden å vise at slike konkurranser handler først og fremst om hva du gjør for andre. Jeg har jo også skrevet om hva jeg mener konkurransen handler om i dag, lese blogginnlegget her.  

Det er en veldig liten del av konkurransen det som faktsik skjer på scenen. Det betyr ikke at det som skjer på scenen ikke viktig, for det er helheten dommerne ser på. Som Miss Norway administasjonen skrev i blogginnlegget om dommerne, er det viktigste de ser etter er en person som kan være en positiv representant! La oss krysse fingrene at jeg har klart å vise meg som en person til å stole på. 

Cover bilde er tatt av Roger Myrland. :) 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

Dagen i dag!
Smertefull catwalk trening

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på