fbpx

Min hjertesak

Skjermbilde-2021-04-12-kl.-16.30.16

Hallo, alle sammen <3
I dag tenkte jeg å fortelle dere om min hjertesak, nemlig dyr og dyrs rettigheter. Jeg har vokst opp med flere familiedyr, og derfor ble det naturlig at det skulle bli en av mine hjertesaker. Vi har hatt flere forskjellige hunder og katter opp gjennom årene, og vi har også hatt ildere og chinchillaer.


Meli & Tori <3 savner de masse.

Også den dag i dag har vi en chihuahua og tre katter, og det er utrolig hvor mye glede dyr kan bringe i hverdagen!


Nana, Glori & Pelusa <3 (mangler bilde av Perla.)

Da jeg var lita og bodde i Chile, så var det mange hjemløse hunder og katter overalt. Dette var «vanlig», og det er noe som har brent seg fast i minnet. Dette oppstår også her i Norge, men katter er de som er mest utsatt.


Er de ikke nydelige? <3 León & Chi Chi <3 

Jeg ønsket derfor å bidra til å hjelpe de hjemløse dyrene, og jeg har vært så heldig og fått blitt med på observasjon hos Dyrebeskyttelsen!


Kjærlighet ved første blikk, haha <3 

Jeg fikk møtt mange fine katter, og fikk koset masse med de <3 Noen var dessverre redde og ikke klar for menneskekontakt, men det er kjempebra at de har ett sted å være hvor de får mat, vann og varme <3 Og ikke minst kos!


Fineste Sofi <3 

Jeg skal også på opplæring for å bli brakkevert - noe jeg ser veldig frem til! Jeg synes det er viktig å stå opp for de som ikke kan gjøre det selv, og er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å bidra å hjelpe disse vakre dyrene <3

Ønsker alle dere fine en fin dag videre, så blogges vi snart igjen <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Ny uke og nytt presseoppslag
Klar for kurs

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på