fbpx

Min hjertesak

Skjermbilde-2021-04-12-kl.-16.30.16

English translation at the bottom. 

Hallo, alle sammen <3
I dag tenkte jeg å fortelle dere om min hjertesak, nemlig dyr og dyrs rettigheter. Jeg har vokst opp med flere familiedyr, og derfor ble det naturlig at det skulle bli en av mine hjertesaker. Vi har hatt flere forskjellige hunder og katter opp gjennom årene, og vi har også hatt ildere og chinchillaer.


Meli & Tori <3 savner de masse.

Også den dag i dag har vi en chihuahua og tre katter, og det er utrolig hvor mye glede dyr kan bringe i hverdagen!


Nana, Glori & Pelusa <3 (mangler bilde av Perla.)

Da jeg var lita og bodde i Chile, så var det mange hjemløse hunder og katter overalt. Dette var «vanlig», og det er noe som har brent seg fast i minnet. Dette oppstår også her i Norge, men katter er de som er mest utsatt.


Er de ikke nydelige? <3 León & Chi Chi <3 

Jeg ønsket derfor å bidra til å hjelpe de hjemløse dyrene, og jeg har vært så heldig og fått blitt med på observasjon hos Dyrebeskyttelsen!


Kjærlighet ved første blikk, haha <3 

Jeg fikk møtt mange fine katter, og fikk koset masse med de <3 Noen var dessverre redde og ikke klar for menneskekontakt, men det er kjempebra at de har ett sted å være hvor de får mat, vann og varme <3 Og ikke minst kos!


Fineste Sofi <3 

Jeg skal også på opplæring for å bli brakkevert - noe jeg ser veldig frem til! Jeg synes det er viktig å stå opp for de som ikke kan gjøre det selv, og er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å bidra å hjelpe disse vakre dyrene <3

Ønsker alle dere fine en fin dag videre, så blogges vi snart igjen <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Animal Welfare

Hi, everyone <3
Today I want to tell you guys about a cause close to my heart. Since I was a kid, we have always had animals in our homes. We have had dogs, cats - and even ferrets and chinchillas!

As of today, we have a chihuahua and three cats. It's amazing how much joy animals bring to your life. Back when I lived in Chile, there were many homeless animals everywhere. That was considered "normal." That's something I'll never forget, and even though it's much better here in Norway, it still happens but mostly with cats.

Therefore, I wanted to help - and I got the honor to join Dyrebeskyttelsen (Animal Protection Organization) and see what they do. I met so many cuties, and I got to cuddle with them! Unfortunately, some were scared but what matters is that they have somewhere to be - and that they have access to food and water.

I think it's important to stand up for the animals, and I'm so happy I can help!

If you want to follow my journey - please follow me here, on Instagram, and Facebook. Five stars and subscriptions are very much appreciated <3 Do you want to work with me? Feel free to send me an e-mail at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ny uke og nytt presseoppslag
Klar for kurs

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på