Miss Norway 2018 finale

knut-beautycamp-10

Foto: Knut Yrvin

Alle siste forberedelser før lørdagen er gjort, og jeg er nå helt klar for finalen i Miss Norway! Det er utrolig hvor fort tiden har gått, fra jeg først meldte meg på og frem til nå. 

Lørdag er dagen vi finner ut hvem av oss som får muligheten til å representere Norge i Miss Universe og Miss World. Ord kan ikke beskrive hvor spent jeg er på finalen, og ikke minst på å treffe alle de andre jentene igjen. Dette er det vi har jobbet for i nesten et helt år!

Foto: Knut Yrvin

Det er ikke for sent å stemme på meg hvis du ønsker at jeg skal bli folkets favoritt 2018. SMS stemmene foregår helt til klokken 23:59 i kveld. Ønsker du at jeg skal vinne? Da setter jeg enormt stor pris på å få nettopp din stemme! "MISSU 3" til 1963(20kr). 

Jeg er ufattelig takknemlig for alle som har støttet meg, stemt på meg og heiet på meg på denne reisen, og skal gjøre mitt aller beste for at nettopp min drøm går i oppfyllelse nå på lørdag!

Gi stjerner til dette innlegget:
Flere presseoppslag
Miss Norway-finalen til lørdag, 28. juli!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på