fbpx

Miss Norway 2021, Ida

 

Velkommen til min blogg!

 

Hei, mitt navn er Ida Merethe Fjeld Estensvoll. Jeg er 25 år og bor i Rindal. Jeg har tidligere jobbet med forsikring, gått på frisørskole og er utdannet interiørkonsulent.
Å være kreativ og by på meg selv er noe jeg liker. Det å ta nye utfordringer og få lærdom av det, synes jeg er spennende! Jeg har sterke meninger og liker å være direkte. Det å vise hva du brenner for og være deg selv er kjempe sterkt. Jeg er veldig glad i dyr og natur og det er det jeg vil kjempe for.
Da denne muligheten med å delta på Miss Norway dukket opp for ikke lenge siden, nølte jeg ikke. Det er noe jeg har tenkt på veldig lenge, men ikke våget å melde meg på. Siden corona tiden startet, er det lurt med noe positivt i hverdagen. Nå gjelder det å konsentrere seg fult og helt på dette, for det blir en givende reise!
Det at jeg ble plukket ut som kandidat ble jeg utrolig glad for!
Jeg vet det er mange der ute som ønsker dette og ønsker alle de som er med, STOR lykke til!

<3

 

https://www.instagram.com/idaest1/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det perfekte missehåret (video!!)
Hvorfor meldte jeg meg på?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på