fbpx

Miss Norway deltager 2021 - Silje

IMG_0884 Silje Hjertø Brunvær

 

Hei alle ihopa! 


I høst bestemte jeg meg for å gjøre noe som er langt utenfor komfortsonen min, nemlig å melde meg på Miss Norway 2021. Lite visste jeg hva som var i vente, og at jeg faktisk kom til å komme videre til første uttak, noe jeg er vanvittig glad for! Mitt håp med å være med på dette er å komme meg litt ut av den samme "bobla", og gjøre noe jeg virkelig brenner for. Jeg ønsker å tre frem som et godt eksempel, og kommer til å gjøre alt med måte. Nå som jeg har konkludert med det, vil jeg starte med å fortelle litt om meg selv. Jeg er ei jente på 21 år, og er opprinnelig fra Stavanger - men bor i Oslo sammen med kjæresten min. Her har vi bodd i 1,5 år allerede, og jeg trives bare mer og mer i storbyen. Akkurat nå tar jeg opp fag for å forbedre karakterene mine for å komme innpå senere studier, og trives godt med det. Jeg har alltid vært glad i å utfordre meg selv, og er blid, utadvendt og imøtekommende. Jeg har jobbet som modell i fire år, og har derfor fått vanvittig mange kjekke erfaringer, blant annet med shoots, catwalks og reklamering - ikke minst å møte nye mennesker, alle slags mennesker. 

Jeg vært med på mye spennende opp gjennom årene, men dette tar virkelig kaka! Hadde noen sagt til meg at jeg skulle melde meg på dette for fem år siden hadde jeg ikke trodd på det i det heeele tatt, men - her er jeg. Når man virkelig har lyst til å gjøre noe, ikke bare for å steppe ut av komfortsonen, men for å bare gjøre det man har lyst til, hvorfor ikke? Det skader ikke å gjøre noe nytt, selv om det er forferdelig skummelt, alt som er ukjent kan virke skremmende. Men kanskje da det er nettopp derfor man bør gjøre det. ;) 2020 har vært et tøft år for oss alle med en heftig pandemi som har forårsaket at flere har blitt permittert, mistet jobben, og som har gjort at vi ikke leve på samme måte som vi en gang gjorde. Vi får satse på og håpe at det sosiale og alt annet går over til normalen om ikke lenge. I mellom tiden er det bare å holde hodet kaldt, og gjøre det beste ut av situasjonen som vi befinner oss i! Vi har jo tross alt lært oss å aldri mer ta for gitt det å gi klemmer, å besøke hvem vi vil og når vi vil. Derfor håper jeg så intenst mye at 2021 består av masse glede (og klemming!) når det er mulig igjen. Jeg gleder meg til å se hva 2021 har i vente, og kan ikke vente med å møte mange kjekke og nye folk! 

Jeg håper at dere ønsker å følge med på denne eventyrlige reisen sammen med meg, og gleder meg til alt som er i vente!

Dere kan også følge meg i sosiale medier for å få et innblikk i fortsettelsen.♥

Instagram

Facebook

 

Husk å lev!
NÅ STARTER MIN REISE MOT MISS NORWAY 2021! STAY TU...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på