fbpx

Miss Universe

185834544_4200340893323155_1257809873289878121_n

English translation at the bottom. 

Wow, så dere det? Miss Universe var fantastisk - og selv om det var litt bittert at det ikke gikk slik vi hadde håpet på, så vil jeg tro at det var vanskelig for dommerne å velge.


Fun fact: Jeg har vært utenfor hotellet!

Jeg vil uansett si at det var mange verdige vinnere, og spesielt vår kjære Sunniva <3

Nå er det bare å vente til Miss Universe 2021 – som vil være den 70ende!  

Vi blogges <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Miss Universe

Wow, you guys! Miss Universe was amazing - I hope you all got a chance to see it! There were so many amazing participants, and I'm sure it was a hard choice for the judges. I can't wait for the next one, which will be the 70th Miss Universe competition! 

If you want to follow my journey - please follow me here, on Instagram, and on Facebook. Five stars and subscriptions are very much appreciated <3 Do you want to work with me? Feel free to send me an e-mail at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Miss Universe!
Husker du å ta en pause?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på