fbpx

Mitt første presseoppslag

IMG_8217

Bilde er tatt av Fotograf Aunan.  // English translation at the bottom. 

Hei igjen, mine fine lesere <3
I går ble jeg intervjuet av lokalavisen Stjørdalens blad. Det var både spennende og litt skummelt, da jeg var redd for å si noe som kunne tolkes feil. Heldigvis gikk det greit, og jeg ble veldig fornøyd med intervjuet. Dere kan sjekke den ut via linken her:

https://www.bladet.no/nyheter/2021/03/12/Stj%C3%B8rdalsjenta-Nicole-27-skal-delta-i-prestisjefull-konkurranse-%E2%80%93-Kunne-nesten-ikke-tro-det-23633701.ece

Ønsker dere alle en fin helg videre <3
 

Om du har lyst til å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. I'm in the newspaper! 

Hi again, beauties <3 

Yesterday I was interviewed by our local newspaper Stjørdalens Blad. It was both exciting and scary at the same time. I was concerned I would say something that could be misinterpreted or sound wrong.

Thankfully it came out great, and I was very pleased with the final result. You can find the full interview here: 

https://www.bladet.no/nyheter/2021/03/12/Stj%C3%B8rdalsjenta-Nicole-27-skal-delta-i-prestisjefull-konkurranse-%E2%80%93-Kunne-nesten-ikke-tro-det-23633701.ece

Unfortunately, there is no English translation of the interview. 

Have a nice weekend <3 If you want to follow my journey - please follow me here, on Instagram, and Facebook. Five stars and subscriptions are very much appreciated <3 

Do you want to work with me? Feel free to send me an e-mail at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fullbooket weekend
Intervjuer og Fotoshoot

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på