Mitt første presseoppslag

Foto: Pål Andreassen

Mandag ble jeg intervjuet av en fantastisk koselig dame fra Moss avis, og i dag kom presseoppslaget på nett og i avis. Dette var veldig annerledes enn hva jeg er vandt med, men det var også veldig spennende. Jeg er glad for hvordan artikkelen ble seende ut, og føler at jorunalisten var på «min side» og ville få frem hva jeg mente. Det er såklart småting man føler kunne vært skrevet på en annen måte, men jeg syntes det ble en bra sak.

Nedenfor kan dere se utdrag fra artikkelen

Hele artikkelen kan du lese her

Det var viktig for meg at dette skulle være en positiv artikkelen, og at jeg skulle fjerne all tvil om at denne konkurransen kun handlet om det å se bra ut. Jeg syns alt i alt at det ble en veldig bra artikkelen.

Vil du bli min sponsor? Kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gi stjerner til dette innlegget:
Internasjonale jentedagen
Min jobb!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på