fbpx

Monday Makeup by Mary Kay

Inneholder reklame

 

 

God mandag og god ny uke! 

Tenk at nå er vi inne i den siste uken av konkurransen til Miss Norway 2021. Jeg vet ikke om jeg skal smile eller gråte fordi det føles trist at dette kanskje blir slutten på reisen, men samtidig er det en utrolig spennende uke vi er i nå!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

                  Foto: Cate Cupid Photography

I løpet av konkurransen så har jeg vært så heldig å ha en super sponsor, nemlig en Mary kay konsulent som forhandler disse gode sminke og hudproduktene. Jeg var på en photoshoot for noen måneder siden og da brukte jeg faktisk sminken derfra! Bildet over her. I dag skal jeg gå for en lett og fin hverdagssminke selv, med produktene under her ettersom jeg har noen møter i dag jeg ser frem til!

Dagens sminke og noen av mine sminkefavoritter fra Mary Kay:

Vannfast mascara, lett foundation med solfaktor, translucent powder/setting pudder, lett rosa rouge som også kan brukes som øyenskygge og ikke minst den gode lette primeren til å starte med!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Mary Kay har ikke testet på dyr i over 20 år, men nå er det kun et land ut av over 35 land som Mary Kay selger i at de er lovpålagt å teste slik og det er i Kina. Forhåpentligvis så vil det endres også i fremtiden.  

Mary Kay Ash, grunnleggeren av Mary Kay Inch, var en kvinne i et mannsdominert yrke (direktesalg) i USA mot midten av 1900 tallet. Hun fikk ikke utviklet seg og brukt sitt potensiale fullt ut pga. at hun var kvinne. Hun ønsket å skape en forandring for seg selv og for andre kvinner. Etter å ha skrevet ned sine erfaringer fra livet i den mannsdominerte bransjen  så hun at dette disse erfaringene ga muligheter for en annen markedsplan til en ny jobb. Hun startet sitt eget drømmeselskap og startet arbeidet også med å hjelpe og oppmuntre andre kvinner. Slik skapte hun suksess! 

Mary Kay har også noen helt utrolig gode parfymer. Favoritten min heter Love Fearlessly. Disse under har også veldig god lukt og er gode å ha, spesielt til hverdags og om du liker å bytte på mellom hverdag og helg.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Mary Kay er en del av programmet Pink Doing Green. Ettersom Mary Kay er kjent for sitt varmerke med rosa farger så gir det mening. De ønsker å hjelpe til med å bevare jordens ressurser og har blant flere ting:

- Plantet mer enn 1 million trær.

- Deres produksjonsanlegg har innført omfattende gjenvinningstiltak som fremmer en bærekraftig produksjon.

- De bruker 100% nedbrytbar biologisk emballasje. 

Om du er interessert i å høre mer om Mary Kay og dere sminkeprodukter, eller rett og slett ønsker å kjøpe noen nye artikler derfra så kontakt meg gjerne slik at jeg kan sette deg i kontakt med selger. Du kan skrive en kommentar i kommentarfeltet eller sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  ❤️

 

Ønsker deg en fin mandag ❤️

                Foto: Cate Cupid Photography

Hvis du har lyst til å støtte meg mot finalen i Miss Norway så setter jeg utrolig stor pris på det! Da støtter du samtidig også min kamp for dyrs rettigheter, klima og ikke minst psykisk helse/kroppspress.

Hver SMS/stemme koster 20,- og det er kun mulig å stemme med et norskt mobilnummer.

                  Foto: Irina Egorova

 

For samarbeid / For collaboration:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier / Follow me on social media:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Lotteri for likhet
Siste innspurt!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på