fbpx

Mormors ripsdessert

IMG_6246

♥Foto Robin Kaldhusdal


Mormors ripsdessert


Hei fine dere ♥

Når jeg var liten pleide ofte vi i familien å samles hos mormor, og hun disket alltid opp med både middag og dessert. Mormor var veldig flink til å lage mat, og hadde mange faste oppskrifter, men en dessert som skilte seg ut, var mormors ripsdessert. Den var faktisk så god at broren min valgte å ha den som dessert i konfirmasjonen sin! 

For noen år tilbake spurte jeg mamma om oppskrift på desserten, men det visste seg at mormor ikke hadde noen eksakt oppskrift. I noen år nå har jeg derfor hatt lyst til å prøve å gjenskape den, og i dag startet jeg på prosjektet! 
Etter litt leting på nettet etter lignende oppskrifter, noe som viste seg å være vanskelig, da det visst ikke er en veldig vanlig dessert - satte jeg i gang med å rense og koke bær. 

Det var veldig koselig å kunne eksperimentere litt med oppskriften, og etter litt prøving ble resultatet ganske bra! Men denne gangen kommer jeg ikke til å dele noe oppskrift, da jeg ser frem til å fortsette å utforske med oppskrifter for å etterhvert forhåpentligvis finne ut hvordan jeg kan gjennskape magien i mormors dessert.♥

Jeg håper dere har hatt en fin dag ♥

♥ Oda


Dersom du kunne tenke deg å samarbeide med meg, kan du ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Teller spent ned dagene!
Besøk på Losby Gård!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på