fbpx

Møte ute med Caritas i går!

caritas

Bilde er av: Anna og Inas

Foto: Privat

Hei!

I går var jeg på møte med Caritas SWEA i Oslo ved Akerselva. Dette som da er kvinnegruppen i Caritas. Vi var totalt fem stk. Det vi snakket om på møtet var alternativer til vold. Hele møtet og alle møtene fremover skjer på engelsk. Dette for at alle skal forstå hva som blir sagt.

Vi snakket om alt fra hvordan rettssystemet fungerer når man opplever vold, at det kan være veldig utfordrende å gjennomgå en retts sak for en som opplever volden for å vinne en sak. Hvordan tallene har økt etter coronna, men at det kanskje er flere som tørr å rapportere fordi det er farligere når man er oppå hverandre 24/7. Forskjellene på et giftig forhold hvor begge har skyld, og psykisk vold. Vi kom også inn på hvor man kan gå og hvem man kontakte om man opplever psykisk og/eller fysisk vold.Vi snakket også om hvordan dette skjer alle, barn, menn og kvinner. Også hvordan det er hjelp for dem som utfører volden, så dem kan av eget initiativ kan oppsøke hjelp.

Utfordringer i forhold til klasseforskjeller, hvor de som opplever volden bor i landet og landets støtte apparater. Vi var egent. innom en hel masse mer, men dette er noe av det vi pratet mest om.

Det var veldig inspirerende å fint å kunne diskutere disse tingene og få flere perspektiver på det. 

 _______________________________________________________________________________________

 

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

Det er fortsatt mulig å stemme! <3

Send gjerne MISSU 10 til 1963 ( 20 kr pr stemme ).

Fotoshoot!
Eians Trafikkskole!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på