fbpx

Nå kommer sommeren til Norge

CoverfotoBlogg-70

 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Alle årstidene har sin egen sjarm, men det er noe spesielt med sommer i Norge . Varme sommer brisen som kommer inn over Oslofjorden. Mens hele hovedstaden bader i sol.


Det blir godt å endelig kunne bruke lette sommerklær igjen. Spesielt for meg som alltid fryser. Gleder meg å til å kunne gjøre mer yoga ute på gården i Gjøvik. Det er så flott natur rundt der jeg bor. Så det burde jeg hvert enda flinkere til.

Sommeren er fantastisk til å bare nyte de enkle tingene. Som varme sommerkvelder med familien og venner. Føles som alle har bedre tid om sommeren, alltid lettere å få tid til å møtes. Jeg elsker den alle de enkle gledene sommeren gir. Men før du beveger deg ut i sola. Husk solkrem.

Hva med deg? Hva er det du ser fram til denne sommeren?

 - Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde tatt av Iris Hartsuikker

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Coronatrening
Filming til presentasjonsvideo

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på