fbpx

Nationalkostyme

1

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I natt var det nationalkostme show i Miss Univers. Alt skjer jo om natta her i Norge pga tidsforskjellen, så jeg fikk ikke se det live. Sett det nå i morgen timene og veldig gøy å se Sunniva.


 

Fra 46:35 inn i sendingen kan du se Norge! 

Det er så gøy å se på Miss Univers og følge med på alle deltagerne. Følger jo ekstra med på Sunniva, så klart! Gøy å se henne på scenen og få se hvordan kostymen ble. Har jo sett bilder av det, men det blir noe annet på scenen. 

Det var veldig mange sykt fine kostymer! Å tenke på at dette kan bli en virkelighet for er helt vilt, men jeg hadde også hatt lyst til å ta veien som Sunniva om å lage eget kostyme. Har allerde mange ideer. Jeg er utdannet selvstending kunstner, så jeg har faktisk laget en del med henden fra før! 

Tre jeg vil vise frem

Danmark

Cayman islands

Costa Rica

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde av Tore Engen.

Photoshoot med Catrine
Kveldstips

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på