fbpx

Noe å smile av

God morgen! ☀️

Ønsket å titte innom her en tur før jeg løper avgårde for å hente kjolen og skoene mine. Senere i dag blir det frisørbesøk, noe som jeg gleder meg veldig til!

Det har vært en lang reise med Miss Norway så langt. Jeg meldte meg på i midten av februar, så reisen har vart i ca. 6 mnd for min del. Om jeg hadde visst hvordan det var å være med på dette fra før av så skulle jeg gjerne meldt meg allerede for mange år siden. Det hadde virkelig vært noe som passet meg veldig godt da også og hadde vært veldig lærerikt for meg. Noe som det har vært nå også! 

Er det en ting jeg har lært enda mer så er det å smile på bilder. Det er noe som er viktig som en Miss, men det skal sies at øvelse gjør mester. Nå skal jeg smile hele veien til finalen for den har jeg gledet meg til lenge 😄

Ønsker dere alle en fin dag ❤️

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

                    Foto: Anna Kowalik.  IG:@photo_by_anulka

 

Hvis du har lyst til å støtte meg mot finalen i Miss Norway så setter jeg utrolig stor pris på det! Da støtter du samtidig også min kamp for dyrs rettigheter, klima og ikke minst psykisk helse/kroppspress.

Hver SMS/stemme koster 20,- og det er kun mulig å stemme med et norskt mobilnummer.

                  Foto: Irina Egorova

 

For samarbeid / For collaboration:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier / Follow me on social media:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

  

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Det handler om å hjelpe
Moralen er - snakk om det
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på