fbpx

Miss norway 2021, WOW!

WOW! Ord kan ikke beskrives hvor overrasket og glad jeg ble da jeg fikk beskjed at jeg var med videre til første uttaket i miss norway 2021.

Jeg meldte meg på helt tilfeldig, for jeg tenkte jeg skulle satse på noe jeg har beundret og sett opp til siden jeg var liten, og jeg meldte meg på for litt Yolo opplevelse men jeg tenkte ikke jeg faktisk skulle bli plukket ut! Gleder meg helt sinnsykt til å se og møte alle de andre deltakerne:))

Så jeg kan starte med å introdusere meg selv:)

Jeg heter kari iversen og jeg er 19 år gammel. Jeg bor på Vevang rett ved siden av atlanterhavs veien og jeg er så utrolig takknemlig for å bo så nærme den vakre naturen vi har her. Jeg er en utadvendt og eventyrlysten person, samtidig som jeg sjenert og en rolig person. Jeg er takknemlig for å få muligheter til mange forskjellige opplevelser som har vært med å forme meg som den personen jeg er idag. Så jeg skal ikke kjede dere for mye denne gang og håper dere vil være med på reisen min videre<3

 

Gleder meg til å oppleve alt 2021 har i vente og alle menneskene jeg møter<3

Følg meg gjerne på sosiale medier <3

https://www.instagram.com/kariiiversen/ 

 

Min nye reise!
Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på