fbpx

Nytt intervju med avisa, Mitt Kongsvinger

CoverfotoBlogg-30

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

På mandag ble jeg intervjuet av MittKongsviner som er en avis i fødebyen min. 


Intervjut kom ut i går, men har ikke fått mulighet til å lese det før nå. Her er artikkelen. Er meget fornøyd med intervjuet og fåøler jeg fikk vist meg fra mange sider. 

I dette intervjuet fikk jeg snakket litt om mye, vi var innom både barndom og oppvekst samt innom mine hjertesaker. Snakket om bærekraft og om hvordan jeg kom inn på konkurransen i det hele tatt. Fikk fremmet kvinner i teknologi mye mer i dette intervjuet så det er helt supert. 

Fikk også gått inn på at jeg får hjelp av kjæresten til litt rettskriving, da det blir litt feil her og der. De nevnte ikke at jeg har dystleksi, men det er vel hovedgrunnen til å søke litt hjelp. Men det er hyggelig å få litt hjelp til dette med skriving, til pressemelding eller samarbeidsmailer. Bloggen er uretta, som de fleste som leser veit, men da veit du hvorfor det kan bli litt i overkant mye rart i tekstene mine til tider. Haha

Artikkelen er en pluss artikkel, men om du vil lese artikkelen er det en kampanje nå med 5 kr for de to første ukene, deretter 99 kr i mnd. 

Hvis du vil sjekke det ut, følg denne lenken.

 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde tatt av Tore Engen.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bilder til finaleuttaket
Hjelp miljøet hjemmefra, enkelt

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på