Offentlig person: Verdt det ?

God Tirsdag morgen! Nå er jeg endelig ferdig med eksamen dette semesteret og kan nå nyte tiden før jul. Har en del fotoshoots i vente og det har vært mye å gjøre med tanke på skole og gjøre det bra på denne bloggen. Jeg har laget en plan hvordan jeg kommer til å presentere meg selv videre og det vil komme videoblogger etter hvert. Som nok dem fleste vet så er drømmen om å bli allmennlege og alle vet nok at det er hardt og veldig tøft for å komme inn. Det er høye krav og det presset for å kun få 5 og 6 er til å føle på, men jeg gir ikke opp.

 

I nyhetene har det vært mye snakk om å trakassering og trussler og det er noe man må regne med når man har sterke meninger som samfunnet er uenig i. Ja, store overskrifter og sterke innlegg provoserer andre og sånn fungerer det. Vil du bli lagt merke til så må man ty til det. Men likvel så kan man ikke true med å drepe noen for det. Man må være medmenneskelig og skjønne at alle har ulike synspunkter og meninger! Siden Norge har ytringsfrihet må man få lov til å ytre sine meninger , ikke sant ? Ellers går jo det imot dems regler. Dobbeltmoralsk vil jeg si. Mener du noe og du står for noe så må du forholde deg til hva som blir sakt og hva du sier. Dette er noe jeg er nøye på.

 

Så langt i denne konkurransen så har jeg ikke lagt noe særlig merke til noe forskjell av hvordan jeg blir behandlet og jeg vil at det skal forsette sånn. Selv med status og flere bekjenteskap så vil jeg aldri endre meg og bli selvsentrert og egoistisk og det vil nok mine beste venner si ifra om jeg blir sånn. Men det vil jeg nok ikke bli, hehe. Jeg er målrettet og veldig bevisst på hva jeg gjør og hva jeg sier. Så vi skal ikke frykte dette.

 

Selvom jeg er ferdig med alle eksamner så har jeg en del innlevering og oppgaver som må inn. Jeg liker å være godt forberedt og liker å ligge godt ann før nyåret kommer. Meditering er noe jeg gjør ukentlig for å skape ro i kroppen og sjelen min og det anbefaler jeg på det sterkeste. Har du en stressende hverdag eller trenger å slappe av så prøv det ut.

 

Klemmer fra Thanh-Thao <3

 

Gi stjerner til dette innlegget:
19 dager igjen
Julesammenkomst
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på