fbpx

Definert av mobbing

IMG_5264

Om meg

Jeg er 27 år gammel, kommer fra Florø og bor nå i Oslo. Jeg vokste opp på gård, og reiser hjem dit ganske ofte. Spesielt i de sesongene det trengst mest, blant annet under lammesesongen på våren og i slåtten på sommeren.

Jeg har alltid vært glad i å reise og oppleve nye steder, jeg flyttet ut allerede som 16 åring. Jeg bodde også en kort periode i California. Fra før av har jeg en bachelor i sosialt arbeid, og studerer nå film.
Filmbransjen har jeg alltid følt meg veldig dratt mot. Jeg forelsket meg i skuespill allerede som 5 åring da jeg ble tatt med som statist i Kinnaspelet, der var jeg med i 10 år. 

Jeg har alltid likt å stå på scenen, og å snakke foran mennesker, men det har ikke alltid vært enkelt. På grunn av mobbing opplevde jeg tidlig mye motstand. Det å bli behandlet så stygt, og å ha følt meg utstøtt og i veien gjennom flere år på barne- og ungdomsskolen satt virkelig sitt preg på meg. Det er noe jeg virkelig skulle ønske at ingen trengte å oppleve. 

Det å bli mobbet kan sette utrolig dype spor og gjøre mye skade. Dette var lenge et område av livet mitt som jeg helst hadde lyst å ignorere at noen gang hadde eksistert, og jeg ville helst nekte det å la det være med på å definere meg. Det var dessverre med på å skape større skade enn jeg hadde lyst til å innrømme for meg selv, og etter hvert måtte jeg åpne øynene og være mer ærlig med meg selv. Det å jobbe med å akseptere hele meg og alle erfaringene mine som en del av meg var utrolig verdifullt. Jeg er heldig, og har etter en lang prosess kommet meg igjennom en vanskelig oppvekst. Dette er en oppvekst som har vært med på å forme meg som menneske, og jeg ser nå viktigheten av å stå opp for meg selv og å tørre å være åpen om mine erfaringer. Og jeg føler meg sterke for det. 

Til tross for mine tidligere erfaringer er jeg eventyrlysten, og veldig glad i å prøve nye ting og bli kjent med nye mennesker.

En av grunnene til at jeg ønsker å delta på Miss Norway er fordi det er en unik mulighet til å få en platform der en kan dele mye om, og å være en aktiv bidragsyter i saker en brenner for. I tillegg til å gi oss en stemme, så blir vi oppfordret til å være oss selv og stå opp for det vi synes er viktig.

Jeg er samfunnsengasjert, har mange saker jeg brenner for. Blant annet er jeg opptatt av dyrevelferd, og har også vært i media tidligere for dette da jeg valgte å protestere mot bruk av dyr i sirkus. 

 

Jeg håper dere har lyst til å følge med på reisen frem mot Miss Norway! 

 

♥ Oda


Følg meg gjerne på Instagram @odaendestad 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Noen facts om meg
Oppskrift: Bliss balls

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på