fbpx

Oppdatering

191918700_843389039600082_3053028742561862498_n

English translation at the bottom. 

Hallo, alle sammen <3
Her er en liten oppdatering siden sist: Jeg har nå vært på flere photoshoots, og venter spent på bildene! Nå har jeg vært på 8 til sammen, og må si at det er gøy å se fremgang!


Bilde er tatt av Dag-Asle Langø v/ Multifoto

Har tidligere nevnt at jeg var hos Radio Latin-Amerika i Oslo, og nå har jeg også fått ett presseoppslag som dere kan finne her. Den er på spansk, og handler om hvorfor jeg meldte meg på, og det å være multikulturell.

Jeg har selvfølgelig også fulgt med på Miss Universe så langt – det er så utrolig spennende og inspirerende! Heier på flinkeste Sunniva, og ser frem til å se resultatene natt til 17. mai.

Nasjonalkostyme, bilde er lånt fra Miss Norway sin Instagram.

Ellers har jeg også vært hos Frelsesarmeen, noe som er like koselig hver gang!

Fikk gave <3

Også har jeg vært en del med venner og familie <3 Det er så godt med vår og varmere tider, spesielt når man har så bra folk å tilbringe dagene med!


Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. An update

Hi, guys! Here is a little update since last time. I've recently had some photoshoots, which have been so much fun! I've been on 8 so far, and it's fun to see the progress.

When I was in Oslo I had a radio interview with Radio Latin-Amerika. I recently had another interview with them that you can find here. It's in Spanish, and it's about being multicultural.

I have also watched the Miss Universe preliminary, which is so inspiring! I'm rooting for Norway, and I can't wait to see the final on the 16th of May.

And I have also been at the Salvation Army, which is always fun <3

Besides that, I have been spending time with friends and family. I'm loving the weather, and I'm so lucky I have so many great people to spend the days with <3 If you want to follow my journey - please follow me here, on Instagram, and on Facebook. Five stars and subscriptions are very much appreciated <3 Do you want to work with me? Feel free to send me an e-mail at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

I mål!
10 timer på Hæler

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på