fbpx

Oppdatering

204156266_243703287156935_3633040410268180362_n

Hei, dere <3
Tiden flyr når man har det gøy, og da tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere på alt som har skjedd siden sist.

Vi har vært på botanisk hage! Jeg elsker jo natur og blomster, så jeg storkoste meg <3


Natur gir meg indre fred <3

Jeg har også vært på flere møter, og det er mye spennende som kommer til å skje i tiden i fremover! Jeg vil ikke røpe for mye enda, men kommer til å blogge mere om det etterhvert <3


Sniktitt – kan dere tenke dere til hva det kan være?

Også var det forberedelsene til Beauty campen – som var forrige helg. Jeg hadde sett for meg at det kom til å bli finvær i Oslo, men da helgen nærmet seg sto det at det kom til å bli regn. Haha, det endte opp med at jeg pakket til regnvær – men det ble bedre enn forventet. Vi var heldig, men jeg skulle ha tatt med meg sommerklær også!

Jeg ville heller ha pakket med meg noe sånt (venstre) enn det til høyre. Ble litt improvisering med antrekkene til slutt, haha!

Ellers har jeg koset meg sammen med dyrene og familien, noe som gjør meg utrolig glad!


Sååå nydelig <3

Kommer ett eget innlegg om Beauty campen og Oslo <3Setter utrolig stor pris på om du stemmer på meg <3 Missu 10 til 2401. Det koster 20,- per stemme. Bilde er tatt av Fotograf Aunan

Og om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mere fra beauticampen!
BTS VW beetle photoshoot

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på