fbpx

Oppdatert følgere i Solør

CoverfotoBlogg-49

Vært så heldig å få oppdatert følgere i Solør i dag på radioen. Sendingen gikk i dag tidlig kl 07:15, men det går i reprise i ettermiddag kl 17:40. Det var en liten oppdatering på lufta etter semifinale uttaket. Utrolig fint å få oppdatere folk på radioen, radio har blitt et nytt-gamlet favoritt kanal. Det er så personlig å komme inn i øre til noen. Nå har jeg rykket opp på en tredjeplass ut i fra aktivitetspoengene som er helt vilt, men alt kan enda skje. 

Radio Solør har sendt innslaget kl 07:15, men det går i reprise i ettermiddagn kl 17:40. Du kan høre på Radio Solør her.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Bilder tatt av Kai Chen

God morgen og nytt intervju
Intervju med Altatis Magazine
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på