Opplev mirakler med Eximia!

*Sponset* 

Aesthetica Tønsberg fokuserer på skjønnhet, helse og livsstil, i naturlig samspill med velvære.

http://aesthetica-tonsberg.no/ 

Fremtiden for fettsuging er ikke-kirurgisk!
For litt siden var jeg på besøk hos min fine sponsor Aesthetica Tønsberg, hvor jeg fikk se mirakelmaskinen Eximia HR77 Platinum!

Denne maskinen er et supert alternativ til plastisk kirurgi, og er et komplett system for velvære og pleie av ansikt og kropp. Den kan for eksempel brukes av folk som plages av ødemer, overflødig væske i kroppen, strekkmerker, cellulitter, slapp hud og lignende. Dette blir fjernet helt naturlig, og resultatene er synlige ganske raskt, noen ganger etter kun én behandling.

Har du vann, betennelser og mye smerter i kroppen kan dette være behandlingen for deg!
Det anbefales en kur på ca 6-10 behandlinger for best mulig resultat, og for at resultatet skal holde seg slik i fremtiden. Maskinen kan brukes på både menn og kvinner i alle aldre, til og med idrettsutøvere for restitusjon etter trening. Det er også mulig å punktslanke de fettområdene som ikke blir borte, selv med intens trening.

Eximia er flere ulike maskiner i en og samme maskin og det er kombinasjonen av disse ulike elementene som gjør Eximia til Norges mest populære og mest solgte vakuum-slankesystem. Maskinen har oppnådd disse gode resultatene ved å ha kombinert godt vitenskapelige gjennomprøvde og dokumenterte behandlinger.
 

Eximia HR 77 har 5 Innovative teknologier


1. Lav frekvent laser

Lav frekvent laseren minimerer lokal fedme, cellulitter og slapp hud. Den inneholder også et fettreduserende program med bruk av laser-lipolyse. Det er det nyeste gjennombruddet for behandling av uønskede fettdepoter på kroppen. Laseren påvirker fettcellene til å frigi vann, fettsyrer etter samme prosess som kroppens eget stoffskifte, men det går mye raskere. Laseren stimulerer også cellefornyelsen og virker oppstrammende på huden.

2. Elektroterapi – Elektrooperasjon

Gjennom positive elektriske impulser økes cellefornyelsen og huden strammes opp og blir glattere. Ved elektrooperasjon benyttes en spesiell type bipolar (2-polet) strøm som kalles elektrooperasjon. Behandlingen forbedrer den kapillære gjennomstrømmingen i dermis og åpner porene slik at produkter raskere kan sluses inn.

Elektrooperasjon brukes ikke på personer med pacemaker eller som har metallimplantat.
 
3. Høyfrekvent Radiofrekvens & Radiolift

Radiobølger på høy frekvens i korte pulser kan øke cellefornyelsen, og bringer cellene tilbake i «balanse», samtidig som blod- og lymfekarsirkulasjonen stimuleres.

RadioLiften kan dessuten gi effektiv fettreduksjon grunnet den intense stimuleringen i fire faser, Behandlingen «pusher» de naturlige prosessene i kroppen som gir en kraftig Detox-effekt. 

Eximia HR77 har radiofrekvens både for kropp og ansikt.

Eximia flerpolet radiofrekvens er blant de mest effektive teknologiene på markedet. Den produserer en svært høy og konsentrert mengde energi som gir gode resultater. Metoden er like effektiv ved behandlingen av cellulitter i alle sine faser – som ved behov for oppstramming, behandling av ansiktsrynker, manglende oksygenopptak og elastisitet i huden.
 
4. Endolift (Endodermisk Massasje)

Endodermisk massasje er det samme som «dyp bindevevsmassasje». Massasjen utføres i fire faser. Eximia gir positivt og negativt trykk under vakuummassasjen med regulerbar styrke.

Kombinasjonen av vakuum/trykk og Vakuum/stans øker sirkulasjonen i epdermis og dermis.

Oksygentilførselen bidrar til raskere utskillelse av avfallsstoffene.

Vakuumet jobber aktivt med det overfladiske vevet og gir ny spenst og struktur. Når intensiteten i vakuumet økes, strekkes de fibrøse trådene til det dyptgående vevet. Når trådene strekkes, løsner de fra det dyptliggende vevet og skaper igjen fysisk rom for sirkulasjon

5. Hudsliping - Microdermabration

Hudsliping med vakuum er en teknikk for å mekanisk slipe ned det ytterste hudlaget «epidermis».

 Døde hudceller fjernes samtidig som huden stimuleres til produksjon av kollagen og elastin. Slipingen kan redusere/fjerne overfladiske arr, acne og linjer/rynker. Behandlingen øker blodtilførselen og minimerer store porer, aldersflekker samt komedoner (sorte prikker).

For maksimal effekt anbefaler vi en kur på 6 ganger, med ukentlige behandlinger etterfulgt av månedlige vedlikeholdsbehandlinger. Slipingen kan utføres som enkeltbehandling eller i kombinasjon med øvrig ansiktsbehandling.

Som dere skjønner så er Eximia et komplett system for velvære og pleie av ansikt og kropp og er et seriøst alternativ til plastisk kirurgi.

Vil du vite mer om hvilke behandlinger mirakelmaskinen Eximia utfører kan du lese mer her: http://aesthetica-tonsberg.no/konsepter/eximia/ eller kontakte Inna direkte på mobil: 913 21 734.

Kontaktinformasjon til klinikken

913 21 374

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Øvre Langgate 44, 3110 Tønsberg

Følg Aesthetica i sosial medier

Facebook

Instagram

Gi stjerner til dette innlegget:
Miss Norway 2017 Sponsor - Konnerud Trafikkskole
Miss Universe Malta på Melodi Grand Prix?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på