fbpx

På land eller til vann

CoverfotoBlogg-15

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Lyst til å reise mer grønt i sommer? Jeg har samlet noen tips til hvordan du kan reise mer grønt. Dette blir en bloggseire, men flere tips og triks. Håper du prøver noen av dem i sommer.

Et naturlig paradis av muligheter

I Norge er vi så heldig at vi har gratis natur. For mange av oss er denne nesten rett uten for døra. Nå som det er begrensede muligheter for feire så er et godt tips å benytte noe av det vi alt har her, hjemme. Du kan sykle eller gå på vandreturer. Tar du med sekk og opp pakkning kan du hver borte i flere dager. Husk at i utmark er det bare lov til å campe i max 3 døgn på samma sted. Du kan også dra på kjakkturer. Gå på fjellturer eller kanskje besøk noen av Norges isbreer. Leier du utstyr er det heller ikke så stor investering som må til for å gjøre årets sommerferie både miljøvennlig, økonomisk og korona vennlig.

Der fins å et større tilbud av elektroniske el - sykler og segways osv. som du kam benytte deg av om du heller ønsker det. 

Norge er fantastisk langs kysten

Norge kan også oppleves fra båt. Det å kjøre båt er også mer miljøvennlig enn de fleste andre måter man kan dra på ferie. Det er flere måter å dra på båtferie langs kysten i Norge. Å fra sommeren 2021 skal det bli mulig å dra på norgescruise med et innovativt miljøvennlig skip. En fordel med å dra på cruise er du får opplevd flere steder mens du reiser og selve turen blir en del av ferien din og ikke bare destinasjonene. Må si at store cruise skip er ikke miljøvennelige - les va forskning.no skriver.
Då får også mulighet til å se små lokalsamfunn og besøke steder du ellers ikke hadde reist til om du ikke ferierte med båt.

Har du hvert på ferie langs kysten før?

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

En drømmedag
Mer av det gode

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på