fbpx

På tur med eldre

1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I går var det tirsdag, og det betyr at jeg var på sykkeltur med eldre på Skøyen. I dag var det også noen andre frivillige jeg ikke hadde møt før, så det er alltid koselig.

Turen gikk til Bygdøy Sjøbad og det var en helt super tur. Blir alltid en liten stopp ved stranden der vi skravler litt og nyter utsikten. På den første turen ble det litt action, da hun andre som syklet med meg fikk en stopp i en av de siste bakkene. Det er litt med disse el-sykklene på trehjul at man må planlegge litt hvordan du skal komme opp noen bakker. Denne bakken har grus, så vi sliter litt med at bakhjulet bare spinner og man ikke får ordentlig feste. Heldigvis gikk det helt fint, ble bare slik at hun måtte geleide den eldre opp bakken og dytte sykkelen opp uten passasjer. En ting som er litt dumt med disse syklene er at man ikke kan gå av som sjåfør hvis det sitter noen foran, da blir vekt balansen feil og sykkelen kan velte. Den eldre klarte seg fint og tok det med et smil!

På bildene er jeg sammen med Karen som er leder for LAF!

På tur nr to hadde jeg to damer foran, da de ofte liker å sitte sammen. Det er utrolig hyggelig å sykle rundt på Bygdøy og bare skavle om alt og ingen ting. Disse damene har jeg hatt med meg før, så veldig hyggelig da de kjenner meg igjen. Gleder meg allerede til neste gang som blir 13.juli, da jeg neste tirsdag er i Stavanger hos en av mine bestevenninner!

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

SOMMERENS COOLESTE VANN
Bruk det du har

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på