fbpx

Påskeferie!

Da var påskeferien godt i gang!


Jeg har hittil i påsken kost meg her hjemme. Jeg har vært sammen med mine to faste venninner nå i corona tiden. Vi har vært på sykkelturer og grillet ute på stranda. Det har vært nydelig vær og varme de to siste dagene. Jeg har virkelig kost meg. Jeg har også jobbet litt, men spurte ikke om flere vakter siden jeg føler jeg trenger litt ferie nå etter mye skolearbeid.  I tillegg har vi jobbet litt på denne russebussen som vi prøver å få i stand selv om russetiden kanskje ikke er så aktuell lenger. Grunnen til at vi fortsatt jobber med bussen er fordi det er jo best å få den fin slik at v kan selge den videre. Denne bussen er virkelig noe jeg elsker fordi vi har bygd den fra bunnen av! Vi kjøpte den som en vanlig rute/tur buss fra 2011 så den er nyere enn nesten alle andre russebusser. Vi har noen utrolig flinke fedre som har jobbet mye med den og har bygget en solid lounge. 

Nok snakk om russetiden som mest sannsynlig ikke vil skje hehe. Nå sitter jeg her ferdig pakket og er klar for å dra på fjellet! Jeg har gledet meg masse, men det er perfekt å ha halve ferien hjemme og deretter dra på hytta for å virkelig slappe av. Det som er så nydelig og spesielt med hytta vår er at den er veldig miljøvennlig og koselig. Vi har verken innlagt vann eller strøm. Vi tar derfor med oss drikkevann i kanner og bruker smeltevann til å vaske opp med. Vi har et aggregat som vi bruker på kvelden så vi får lys eller kan se på TV. Jeg er veldig glad i denne hytta og faren min har selv bygget den med sin far da han var på min alder så den har alltid vært innad i familien. Jeg har sjekket værmeldingen og det er meldt masse SOL. Det blir så deilig å sitte på verandaen med full sol. Rundt hytta er det mange flotte skiløyper ettersom hytta ligger på Norefjell så strekker disse løypene seg over mange mil! Jeg har en far som er svært aktiv på ski og tar oss alltid med på mange flotte skiturer.  Det blir alltid litt grilling og kos med kvikklunsj. Virkelig påskeidyll

Vi tar selvfølgelig med alle dyrene også så bilen er ganske full på veien opp. Vi har nemlig bygget egne kaninbur som står oppe på hytta til de to små. De koser seg så mye på hytta hvor de får løpe fritt i snøen. Pus koser seg selvfølgelig mye ettersom han kan gå ut og inn hele tiden som han vill, og det er alltid en liten pølsebit som blir sluppet ned på gulvet til han.

Kontakt meg gjerne ved interesse av spons eller samarbeid: 

instagram: Instagram

Mail/facebook: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nummer: 94137240

Oppslag i lokalavisa
Banan havregrøt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på