fbpx

Photoshoot - deler noen av bildene

IMG_2867

 

Fotograf: Robin Kaldhusdal


Photoshoot med Robin Kaldhusdal


12 mai møtte jeg fotograf Robin Kaldhusdal for en utendørs photoshoot i Oslo. Dette var første gangen vi jobbet sammen, noe som var veldig spennende. Robin er utrolig dyktig og veldig hyggelig å jobbe med! 

Det var en veldig varm og solfylt dag, som var veldig fint, men egentlig ikke helt optimalt for kameraet. Men vi fant litt skygge blant trærne og utnyttet tiden godt når det var overskyet innimellom. 

Her kan dere se noen av bildene vi fikk. Det ble mange veldig bra bilder, som jeg gleder meg til å dele mer av fremover!

Dere må gjerne følge meg på instagram @odaendestad, der jeg også deler bilder fra photoshooten. 


Fotograf: Robin Kaldhusdal


Håper dere har hatt en fin helg! 

♥ Oda


Dersom du skulle ønske å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvorfor er jeg vegetarianer?
Min Søndag!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på