fbpx

Photoshoot og jobb helg

Hei! 


Etter jeg kom videre i Miss Norway brukte jeg lang tid på å sende mails og ta kontakt med fotografer. Men nå i den siste tiden har jeg plutselig fått mange flere muligheter og henvendelser fra flere! Så nå fremover har jeg flere avtaler på gang og gleder meg masse.

I tillegg har jeg  2 utrolige tanter. Etter catwalk kurset jeg var på i helgen var jeg hos tanten min. Vi spiste deilig middag og brukte kvelds sola til å ta noen flotte bilder i "Golden hour"  De er enda ikke ferdig redigert med lys og sånt men hun har sendt meg noen kjappe bilder for å vise sånn ca hvordan det ble så dere kan jo få se en sneak peak. 

Selvfølgelig er ikke kvaliteten like bra her ettersom dette er bildet som er tatt av en pc skjerm. Men jeg er hvertfall utrolig fornøyd med reslutatet. 

Fikk bare lastet opp et bildet av en eller annen grunn, men regner med at ting ordner seg snart. 

Den andre tanten min har også hjulpet meg mye og har tatt kontakt med frisører og andre folk som kan hjelpe til. Det gjør det utrolig mye morsommere når jeg vet at jeg har flere i ryggen som støtter meg.

 

 

Nå videre så skal jeg jobbe til helgen og innimellom der har jeg snakket med en fotograf i Asker om å få til en shoot nå til helgen, så vi skulle snakkes senere. Jeg har også en avtale neste mandag hvor jeg skal prøve å få et par bilder klare til finale uttakket. Vet at det er flere av de andre jentene som er godt i gang med både bilder og videoen til finale uttakket. Så da er det vel på tide at jeg også kommer i gang :) 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon: 

mail/facebook: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: maihelenbr

Fotoshoots
3 Fun Facts
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på