fbpx

Planta solsikker

MissNorway-Profil-04

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Planta solsikker i dag. Det liker jeg å gjøre da dette er en blomst som minner om søstra mi som gikk bort. Det er en fin måte å minnes henne på i hverdagen når jeg har solsikker rundt meg. 

Solsikker er jo også meget vakre og gjør seg godt foran ett ingangsparti. Solsikker er liksom en gledes blomst, drar selv alltid på smilet da jeg er solsikker - spesielt en eng av dem. Det er fakisk helt magisk. Det er ikke små mange steder det er det, men håper å bidra til SOS barnebyers solsikkeaskjon med å lage en selv på gården. Du kan lese om aksjonen her. 

Hva synes du om solsikker?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kveldstur
Det blir den siste...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på