Presentasjons film

 

-Intro film-

-Foto: Bjørnar solberg//illusion photography-

Hei alle sammen! I dag er den en spennende dag, for det er tid for å publisere intro filmen. Dette er noe jeg har gledet meg utrolig mye til, Bjørnar og Knut som har stått for regi av filme, har virkelig stått på for meg! Mange tusen takk til dere! Jeg er super stolt av å få jobbe med dere, og resultatet er strålende! Den 9 mai er det tid for finale uttak, i tråd med det skal filmen være ute, så nå gjenstår det kun å se hva dommerne tenker. Uansett hva resultatet blir, er jeg meget stolt av fått blitt kjent med denne gode gjengen med deltakere som gjenstår. Flere av oss har blitt gode venner, og vi må huske på at det er utrolig godt jobbet av alle!! Stolt av dere, og jeg er stolt av dette.

-Foto: Bjørnar// meg og assisten Knut- 

På bildet over ser du gjengen som var med på å lage filmen! Jeg må personlig si at jeg er fornøyd med filmen, det neste jeg legger merke til selv, av selvkritikk, er litt for hard sminke, et ufresht hår(nå har jeg vært hos frisøren) og ikke minst det at jeg ikke smiler like mye som jeg burde. På tanke med at jeg tidligere har jobbet som modell, er det nok grunnen. Som modell har jeg blitt vandt til at smiling ikke er lov, noe som er det største forskjellen for meg. Jeg har lært å ikke smile foran kamera, noe Miss Norway nå sakte med sikkert lærer meg, vi får se hvordan jeg greier det på finaledagen! Snurr film!!

Link: https://www.youtube.com/watch?v=blewFEYQSG8&t=3s 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Min presentasjonsvideo!
Det store arbeidet bak det lille.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på