fbpx

Presseoppslag og spennende dager i vente!

Presseoppslag og spennende dager i vente!

I dag kan du lese et innslag om at jeg er videre som finalist, i Byavisa Sandefjord. Artikkelen er foreløpig kun å få lest i papirformatet som gis ut i Sandefjord, men i morgen blir det lagt ut på nettsiden deres og jeg kommer da til å legge inn en link i dette blogginnlegget under bildet!

Til torsdag denne uken eller neste uke er jeg med i et presseoppslag til Byavisa i Trondheim og det gleder jeg meg veldig til å få se. Redaktøren har fulgt med på to fotoshoots jeg har vært med på og jeg håper det blir interessant for andre å lese om meg også :)

I går var jeg med på en retro-bikini fotoshoot sammen med fotograf Frank Foss og stylist Sandra Rodum. Det var utrolig spennende, men fy søren så kaldt! Vi begynte å ta bilder i 12 tiden på morgenen og det var ikke bare bare å stå i bikini og late som om jeg koste meg i "sydenvarme"! Jeg fikk se noen av bildene underveis som de ble tatt, og jeg gleder meg veldig til å vise de til dere.

Nå må jeg bruke resten av dagen på å øve til eksamen, det er ikke lenge til neste og jeg trenger å sette av tid til skole mellom jobbvakter og fotoshoots. Skole er viktig for meg og noe jeg prioriterer, man har alltid tid til en time eller fler iløpet av en dag til å sette av til skolearbeid! Det er stor sol på himmelen i dag i Trondheim og jeg får ta meg en pause i eksamenslesingen etterpå ved å ta en deilig joggetur.


Ha en super dag videre! og husk å stemme på meg hvis du vil se meg vinne denne konkuransen. Send en SMS med kodeord "MISSU 13" til 2160, det koster så lite som kun 7 kr per melding, og du kan stemme så mange ganger du vil :D

b2ap3_thumbnail_11180167_10204267600757785_1743787454_n.jpg

http://byavisa.sandefjord.no/nor/PDF-arkiv/18-2015 (s.20)

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Slik gikk radiointervjuet, sjekk linken!
Meatless Monday
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på