Pure beauty - Aesthetica Tønsberg

*Sponset*

Jeg har vært så heldig å få Aesthetica Tønsberg som fokuserer på «skjønnhet, helse og livsstil, i naturlig samspill med velvære» som en av mine sponsorer <3

http://aesthetica-tonsberg.no/

 

 

Aesthetica Tønsberg tilbyr de nyeste, mest effektive behandlinger innen ansikts- og kroppspleie.

Her vil kundene oppnå hudforyngelse, oppstramming, fettfjerning, bedre utseende og høyere livskvalitet.

Aesthetica tilbyr også veiledning og program for livsstilsendring, sunt kosthold og helsefremmende tiltak. Kunder som går inn for livsstilsendring får personlig oppfølging.

 


Daglig leder og innehaver Inna Strand har lang fartstid fra bransjen.

 

Inna er glødende interessert i alt som skjer innen skjønnhet og velvære. Hun har bred erfaring og inngående produktkunnskap som klinikkens kunder drar nytte av, og hun holder seg kontinuerlig oppdatert ved å delta på fag- og bransjekurs. Inna er utdannet hudterapeut og det er hun som utfører hudpleiebehandlingene på klinikken, inkludert microblading og Epilfree (permanent hårfjerning). Hun

har drevet hudpleieklinikk og parfymeri i Tønsberg i 20 år, og i 2014 etablerte hun Aesthetica Tønsberg i nye lokaler på Tønsberg Torg.  

De samarbeider med flere selvstendige terapeuter, sykepleier og lege som utfører spesielle behandlinger i klinikken etter avtale. I tillegg kompletterer de med en personlig trener, en fotterapeut, en negldesigner og en som legger vippeextension.

 


Produkter
Aesthetica har mange ulike produkter som blant annet Environ, Crystal Clear, Dermaroller, Miriam Quevedo, Oxygenetix, Mene&Moy, Dermaceutuc, Thalgo, Forlle'd og spesielt anbefaler jeg serien fra Obagi ZO Skin Health.


Zo Skin Health er et komplett hudpleie program med høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer for sunn og ungdommelig hud. 
Caviar of Switzerland, Colorescience, Oxygenetix, Mene&Moy, Dermaceutic, Thalgo, Forlle’d og spesielt anbefaler jeg serien Obagi ZO Skin Health

LEVEL3

ZO Skin Health et komplett hudpleie program med høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer for sunn og ungdommelig hud.

Er du i sommerbyen Tønsberg og tar turen til torget som alltid er fullt av liv med både blomsterselgere, stappfulle kafeer og kjærestepar hånd i hånd, ser du Aesthetica godt synlig fra torget, selv om salongen  ligger i andre etasje.  

Ta turen innom og unn deg litt luksus i hverdagen og nyt litt egentid <3

 

Kontaktinformasjon til klinikken

913 21 374

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Øvre Langgate 44 , 3110 Tønsberg
 

Følg Aesthetica i sosial medier

Facebook

Instagram 

Påskeklemmer fra Vilde <3

Gi stjerner til dette innlegget:
Til ettertanke & Påske konkurranse ! *sponset*
Hvordan nå dine mål
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på