fbpx

Reis grønt

CoverfotoBlogg-10

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Lyst til å reise mer grønt i sommer? Jeg har samlet noen tips til hvordan du kan reise mer grønt. Dette blir en bloggseire, men flere tips og triks. Håper du prøver noen av dem i sommer.

Bruk offentlig transport

Kollektivt er grønt, spesielt toget. Dessuten fins det flere veldig vakre togturer du kan ta i landet vårt. Bargensbanen, Ofotbanene, Nordlandsbanen og Raumabanen har flere ganger blitt omtalt som å være noen av verdens vakreste togturen. Så tar du toget blir selve turen en del av opplevelsen din.

Det er ikke bare i sydligere strøk du kan drive med øyhopping. Langs Norges kyst er det flere muligheter for å nettopp ta rutebåter og besøke mange små øyer. En del steder har du også mulighet for å kjøpe et såkalt rundtur-pass som gjør at du kan besøke flere populære steder med en eller annen form for offentlig transport. Da er også denne turen planlagt for deg og du følger en reiserute som er langt opp for at du skal få med alt som er ved å se i område,

Siden Norge er så langt land vil det antagelig være behov for å måtte ta fly for å nå enkelte reisemål. Da fins det muligheter for å kjøpe kilomakvoter. Det fins mange forskjellige tilbydere som selger dette.

En annen god ide er å planlegge reisen din gjennom apper som lar deg gjøre dette. Da vil du få reisealternativer som baserer seg på hele Norges kollektivtilbud.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Water Challenge hvordan gikk det?
Hjemmelaget hårkur

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på